2016-2017 Bütünleme ve Yaz Dönemi Staj Başvurularınız hk Tüm Duyurular
MAY

2016 - 17 Akademik Takvimi’nde 3 Temmuz-8 Temmuz 2017 tarihleri arası Bütünleme sınavı olarak görüldüğünden bu tarihler arasında staj yapılamayacağı daha önce ilan edilen staj takviminde bildirilmişti. Ancak birçok kurumsal firmanın staj döneminin 3 temmuz-28 temmuz tarihleri arasında olduğu bilgisi edinildi. Herhangi bir mağduriyet oluşmaması için daha önce açıklanmış olan staj şartlarında bazı değişiklikler yapılması uygun görüldü.

Bu durumda;

a) Staj yapacak olan öğrencilerin staj evraklarını staj başlangıcından en az 14 gün önce staj bürosuna teslim etmeleri

c) Bütünleme haftası staj yapacak olanların bütünleme sınavına girmeyeceğine dair taahhütname imzalamaları gerekmektedir.

Not: Bütünleme sınavı sonrasında kontrol yapılacak, bütünleme sınavına girenler aynı haftada staj yaptıysa, stajları kesinlikle iptal edilecektir.