2016 Bahar Kapanan Dersler ve Grupları Hk.Tüm Duyurular
ŞUB

İçerisinde öğrenci kayıtlı olup kontenjan yetersizliğinden dolayı (teorik derslerde kontenjanı 1-14, Makine Tasarımı 1 ve 2'de kontenjanı 1-2 arasında olan) kapanan ders grupları ektedir.

Kontenjan yetersizliği sebebiyle, dersi kapanan öğrenciler yine akademik takvimde belirtilen tarihler arasında (21 – 22 Şubat 2017dilekçe vermeleri halinde kontenjanı uygun başka bir derse kayıt yaptırabileceklerdir.

Dilekçe vermeyen öğrencilerimizin kapanan dersleri sistemden otomatik olarak silinecektir.

Kapanan ders sürecinde (21 – 22 Şubat 2017) kontenjanı uygun dersler için dilekçe vermeyen öğrencilerin, kapanan dersi (2-3 hafta içerisinde) sistemden otomatik olarak silinecek ve süreç tamamlandığından dolayı yeni ders seçemeyeceklerdir. (Sistemde ders kapatıldığında içindeki öğrenciler otomatik olarak silinmektedir.)

- Seçtiğiniz tüm dersler (Makine tasarımı 1 ve 2, sosyal seçimlik, servis dersleri  … dahil ) kontenjan yetersizliğinden dolayı kapanabileceğinden 20 Şubat 2017 tarihinde Bölüm web sitesi ve ilgili derslerinizi veren Bölümlerin web sitelerini mutlaka kontrol ediniz.

- Servis dersleri, sosyal seçimlik dersler, vs. için ilgili derslerinizi veren Bölümlerin web sitelerini mutlaka kontrol ediniz.

KAPANAN DERSLER

KAPANAN DERS DİLEKÇESİ