2017-ÖSYM Sonucuna Göre Makine Mühendisliği Bölümümüzü Kazananların Kayıt İşlemleri Hk.Tüm Duyurular
AĞU

2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılından itibaren Üniversitelerde E-Devlet üzerinden kayıt sistemine geçilmiş olup, isteyenler e-devlet üzerinden kayıt olabilecekleri gibi Üniversiteye şahsen başvuru yapılarak da kayıt işlemi yapılacaktır.

Yukarıdaki bilgi doğrultusunda Yeni Kayıt kılavuzu, E-Devlet üzerinden kayıt olacaklar için ve Üniversiteye şahsen başvuracaklar için  hazırlanmış ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımız web sayfasına duyurulmuştur. (web sayfası için tıklayınız.)

Kayıt işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için kılavuzun dikkatle incelenerek, kılavuzda belirtilen takvim  ve işlemlere uygun şekilde kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

2017 - OSYM Sonuçlarına Göre Üniversitemiz LİSANS Programlarına Kayıt Olacaklar İçin İlk Kayıt İşlemleri

Bilgilerinize sunulur.