2017 Güz Makine Müh. Böl. 2. Vize Prog. Hk. Tüm Duyurular
KAS

Sevgili Öğrenciler,

2. Vize haftası 11 - 15 Aralık 2017 tarihleri arasında uygulanacaktır. Vize programı ektedir.  Başarılar dileriz.

Servis Derslerinin vize programı için ilgili Bölümlerinin web sitesini takip ediniz.

Sınavlarla ilgili bazı açıklamalar aşağıdaki gibidir; (Mutlaka okuyunuz.)

• Her öğrenci USİS’te seçmiş olduğu ve dönem içinde ders işlediği grubun sınavına girecektir(I.öğretimden ders seçmiş olan I.öğretimde kendi grubunda, II. öğretimden ders seçmiş olan II. öğretimde kendi grubunda sınava girecektir).

• Sınav esnasında sınav soru ve cevap kâğıtlarına mutlaka dersin grubu da yazılmalıdır. USIS’ten ders gruplarınızı kontrol ve not ediniz.

• Ders çakışması olan öğrenciler bölüm sitesinden alabilecekleri çakışma dilekçesini doldurarak bölüm onayını aldıktan sonra sınav haftasından önce çakışmadan dolayı farklı grupta(Gündüz öğrencisi ise aynı öğretim üyesinin gece grubunda, gece öğrencisi ise aynı öğretim üyesinin gündüz grubunda olacak şekilde) sınava gireceği öğretim üyesine Bölüm onaylı çakışma belgesini ibraz etmelidir. Çakışma Dilekçelerinizi 5 Aralık 2017 Salı günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlığımıza teslim edebilirsiniz. Bu tarihten sonra çakışma dilekçesi alınmayacaktır. Dilekçenizin onaylı halini 08 Aralık 2017 Cuma saat 14:30'ten sonra dersin Öğretim Üyesine ibraz etmek üzere Bölüm Başkanlığımızdan teslim alabilirsiniz.

• Aynı gün üst üste 3’ten fazla sınavı olan öğrenciler çakışma dilekçesi vererek farklı grupta(aynı öğretim üyesinin) sınava girme talebinde bulunabilirler.

• Sınav Programının güncellenme durumu olabileceğinden sınav öncesi programın tekrar kontrol edilmesi önerilir.

• Sınav Çakışma Dilekçelerinizi sınava gireceğiniz ders grubunun Öğretim Üyesine ibraz etmeniz gerekmektedir.

2017-2018 Güz 1.OGR. 2.VİZE

2017-2018 Güz 2.OGR. 2.VİZE