2017 Yaz Okulu Başvuruları Hk.Tüm Duyurular
HAZ

Sevgili Öğrenciler,

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Yarıyılında Makine Mühendisliği Bölümümüzde ders / dersler açılmamaktadır. Başka üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimiz, ekte ders alınabilecek üniversiteler listesinden üniversite seçerek başvurularını Bölüm Başkanlığımıza yapabilirler.

Başvuru Evrakları;

-          Ders almak istedikleri üniversiteden aldıkları onaylı ders içeriği (Alınan ders içeriği, ilgili dersin YTÜ Makine Mühendisliği Bölümündeki koordinatörü tarafından “DERS İÇERİĞİ UYGUNDUR” şeklinde onaylanmalıdır.)

-          Ekteki Dilekçe Formu

Not:  2017 Yaz Yarıyılında Diğer Yüksek Öğretim kurumlarından ders almak isteyen öğrencilerimiz, ekte listesi verilen derslerin, onaylı ders içeriklerini  tekrar almalarına gerek yoktur. Bilgilerinize.

Yaz Okulunda Ders Alınması Önerilen Üniversite Listesi

YTÜ Yaz Okulu Yönergesi