BuildUp ACADEMY Ar-Ge Merkezi Aday Yetiştirme Programı Hk.Tüm Duyurular

FİGES A.Ş. , 1990 yılından beri İleri Mühendislik Teknolojileri alanında hizmet ve ürünler sunan bir mühendislik şirketidir. FİGES’in misyonu, sanayi ürünlerinin teknolojik düzeyinin yükseltilmesi için sanayi kuruluşlarına gerekli olan ileri teknoloji yazılımları ve ayrıca eğitim-proje hizmetleri sunarak destek olmaktır. Bu misyon doğrultusunda FİGES Teknoloji A.Ş, 0 Yerli sermayeyle Ar-Ge Projeleriyle İleri Teknoloji Ürünler oluşturmak amacıyla çalışmalar başlatmıştır. Bu çalışmalar sonucunda kendi iç projesi olarak Teleskopik Yükseltme Sistemleri üretimi yapan MILMAST markasıyla ülkemize hizmet vermektedir.

Sanayi sektörümüzün uluslararası pazarlarda rekabet üstünlüğü sağlayabilmesi ve bu yarışta öne çıkması için iş dünyasının ihtiyaçlarına duyarlı mühendislerin yetiştirilmesi sorumluluğunun bilincinde olan FİGES A.Ş., Ar-Ge Mühendisi olmak isteyen mühendis adaylarının kariyerlerine sektördeki 30 yıla yakın bilgi ve tecrübesiyle yön vermeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla, FİGES A.Ş’nin eğitim markası BuildUp ACADEMY kurulmuş olup “Ar-Ge Merkezi Aday Yetiştirme Programı” düzenlemektedir.

Bu programa aşağıdaki nitelikleri sağlayan adaylar mülakata davet edilecektir.

·         Lisans - 4. Sınıf veya Mezun, Yüksek Lisans - Öğrenci/Mezun, Doktora - Öğrenci/Mezun

·         İyi düzeyde yazılı ve sözlü İngilizce bilen

·         Araştırma Geliştirme faaliyetlerinde ileri mühendislik becerilerini geliştirme amacında olan

Programa kabul edilecek bölümler:  Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Raylı Sistemler Mühendisliği, Uçak Mühendisliği,  Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği

Program süresi asgari 40 iş günüdür. Programı başarı ile tamamlayan ve %80 devamlılık gösteren adaylara Başarı Belgesi verilecektir.

Programa başvurmak isteyen adayların, motivasyon yazısıyla birlikte güncel özgeçmişini info@buildupacademy.com e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Programın detaylarını incelemek için buraya tıklayınız.