Kapanacak Dersler Hakkında Önemli Duyuru "GÜNCELLEME"Tüm Duyurular

15 Eylül 2017 tarihinde Bölüm Başkanlığımızca tespit edilerek Bölümümüz web sayfasında ilan edilmiş olan kapatılan dersler duyurusunun "16-19 Eylül 2017 tarihlerinde USIS Otomasyon Sistemi üzerinden yapılacağı"  ilanı  bulunduğu için bazı öğrencilerimiz tarafından farkedilmediği tespit edilmiştir. Bu sebeple SADECE kapanan ders dilekçelerinin gerekli ekleri ile birlikte  29 Eylül 2017 - Cuma günü saat 16.00'a kadar Bölüm Başkanlığımıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Not: Dilekçenizin ekine USİS' ten alınan dersleri ve ders programınızı gösteren belgeyi ekleyiniz.

Kapanan Mesleki ve Seçimlik Dersler

Kapanan Mak. Tasarımı 1 ve 2 Grupları

Kapanan Ders Dilekçesi

Bilgilerinize.

Önceki duyuru:

Derse kayıtlar 14 Eylül 2017 tarihinde sona ermektedir. Yeterli sayıda (Bölümümüz tarafından açılan teorik dersler için 20 kişi, Makine Tasarımı 1 ve 2 dersleri için 3 kişi) öğrenci yazılmadığından dolayı kapatılan dersler 15 Eylül 2017 tarihinde saat: 16.00’ya kadar Bölüm Başkanlığımızca tespit edilerek Bölümümüz web sayfasında ilan edilecektir.

Ders kayıtları sona erdikten sonra yeterli sayıda öğrenci yazılmadığından dolayı kapatılan ders/dersler yerine, (maksimum kredi sınırı içerisinde olmak kaydıyla) yeni ders seçmek isteyen öğrenciler, 16-19 Eylül 2017 tarihlerinde USIS Otomasyon Sistemi üzerinden ders seçimi yapabileceklerdir. Bu işlem yapılırken alınan dersler kesinlikle silinemeyecektir.

Not:  USİS' ten seçilemeyen kapanan dersler için kapanan ders dilekçesi verebilirsiniz.

Bilgilerinize.