Kontenjanlar ve Kapanacak Dersler Hakkında Genel DuyuruTüm Duyurular
ŞUB

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı dersleri için kontenjan durumları değerlendirilmesi ve gerekli olan tüm dersler için kontenjan artırımı en son 17.02.2017 tarihinde saat 16.00' da gerçekleştirilmiştir.

Dersin kontenjanı 15 kişinin altında kalan dersler kapanacak olup kapanan derslerin yerine dilekçe ile yeni ders seçmek isteyen  öğrencilerin 20-22 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurmaları dahilinde ilgili ders grubundan kontenjanı uygun olan derslerden dilekçe ile seçim yapmaları mümkün olacaktır.

Öğrencilerimizin 17.02.2017 tarihi saat 17.00' den itibaren seçmiş oldukları derslerin kontenjan durumunu kontrol ederek gerekli ders değişikliği işlemlerini kontenjan uygunluğu doğrultusunda gerçekleştirmeleri önerilmektedir.

Bilgilerinize.