Mezun Durumunda Olan ve "Bitirme Çalışması" dersini Almak İsteyen Öğrenciler Hk.Tüm Duyurular
ŞUB

Sevgili Öğrenciler,

"Bitirme Çalışması" dersi hakkında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının 2016 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları  "YTU Lisans Öğrencileri İçin Ders Kayıt İşlemleri  (2016-2017 BAHAR Y.Y.) "  duyurusunun 11. maddesinde belirtilen durum aşağıda verilmiştir. Bilgilerinize rica ederiz.

11. BİTİRME  ÇALIŞMASI

- Bir öğrencinin "Bitirme Çalışması" alabilmesi için, öğretim planında yer alan toplam kredinin en az %75’ini karşılayacak sayıda dersten başarılı olması ve AGNO’ su nun 1.80 olması gerekir.

- Bu koşulu sağlayamayanların sistem ders seçimine izin verse bile bitirme çalışmasını almamaları gerekmektedir.

- Koşulu sağlamadığı halde bitirme çalışması alan öğrenciler Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca tespit edilecek ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca silinecektir.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı