STAJ TALEPLERİNİZ HAKKINDA BİLGİLENDİRMETüm Duyurular
HAZ

Sevgili Öğrenciler,

Bölümümüzün sizlerle paylaşmış olduğu bağlantı adresi üzerinden yaptığınız staj talepleri ile ilgili olarak;

-Firmalarda staj yapmak isteyen öğrencilerden 3. Sınıf olup , uzun dönem  staj yapmak isteyenler Bosch firmasına Linkedin üzerinden başvuru yapabilirler. (4. Sınıf için kabul etmiyorlar)

-Firmada staj yapmak isteyen ve web sayfamız üzerinde paylaşılmış olan link üzerinden  staj talebi yapmış olup, AGNOsu 2.80' in üzerinde olan MEZUN DURUMUNDAKİ öğrencilere Bölüm Başkanlığımız  email göndermiştir. Bu öğrencilerimiz, emailide belirtilen iletişim adresine email göndrerek  başvuru yapabilirler.

-Okulumuzun imkanları ile staj yapmak isteyen öğrencilerden ,yine web sayfamızdaki link üzerinden  başvuru  yapanlardan, Atölye ve Mesleki Alan (Otomotiv) stajı yapmak  isteyen öğrencilerin bilgileri MAKTEK kulübu danışman  öğretim üyesi Doç.Dr.Alptekin Ergenç’ e iletilmiştir. Kendisi bu öğrencilerimiz ile irtibata geçecektir.

BAŞARILAR DİLERİZ.

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI