Yarı Zamanlı İş İlanı Tüm Duyurular
NİS

Tesisat sektöründe, tesisat destek sistemlerinin tasarım ve imalatlarını yapan ve uluslararası çalışan bir firma online olarak kısmi zamanlı çalıştırılmak üzere makina mühendisliği öğrencileri ve/veya yeni mezunlar aramaktadır.

Yapılacak iş proje çözümleme, SAP2000 ve Solidworks yazılımları kullanarak tasarım üzerine dir. Proje çözümleme için sadece Autocad bilgisi de yeterlidir. SAP2000 konusunda çalışmak isteyenlere de bu konuda ayrıca eğitim verilmektedir. Firma bu konularda ön eğitim verdikten sonra sizlere yeteneklerinize uygun kolayca yapabileceğiniz iş göndermekte ve buna karşılık bir ücret ödemektedir. Ayrıca bir süre sonra karşılıklı anlaşmaya bağlı olarak firmada tam zamanlı çalışmak da mümkün olabilmektedir.

Müracaat eden arkadaşların Dr. Öğr. Üy. Muharrem Erdem BOĞOÇLU tarafından yönlendirildiklerini yazmaları iyi olur.

Müracaat etmek isteyenler için özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini gönderebilecekleri mail adresi

perihan.kepoglu@inkafixing.com

Başvuracak arkadaşlara başarılar dileriz.

Makine Mühendisliği Bölümü