YTÜ-AESK Ekibi Takım Arkadaşlarını ArıyorTüm Haberler

Üniversitemizi, uluslararası platformda düzenlenen "TÜBİTAK- 2017 Efficiency Challenge Electric Vehicle" yarışlarında temsil eden Alternatif Enerjili Sistemler Kulübü (AESK) tamamen üniversitemiz öğrencileri tarafından tasarlanan ve üretilen hibrid enerjili araçları "SİRİUS" ile verimlilik kategorisinde birinci olmuştur. Ayrıca "Kurul Özel Ödülü"'ne de layık görülen AESK ekibi son 5 yılda 9 kupa kazanmıştır.

YTÜ-AESK ekibi bir elektrikli aracın en hayati parçaları olan Motor, Motor Sürücü, Enerji Yönetim Sistemi, Batarya Yönetim Sistemi, Yerleşik Şarj Birimi, Taşıt Kontrol Ünitesi, Telemetri, Şasi, Süspansiyon Sistemi, Jant, Karkas ve Direksiyon Merkezini kendi tasarımları ile yüzde yüz yerli olarak üretimini gerçekleştirdi.

Siz de bu ekibin bir parçası olmak isterseniz  www.ytuaesk.com/basvuru    adresinden başvuru formunu doldurabilirsiniz.
YTU RACING31.07.2017
AESK TAKIMI04.10.2016