Borusan Genç Yetenek ve Alpha Staj Programı 2024 (Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencilerine Yönelik)

Borusan Genç Yetenek ve Alpha Staj Programı'nın yeni döneminin başlamıştır. Program bu sene de öğrencilerin kariyer hayallerinin gerçekleşmesine eşlik etmektedir.

Staj için: Lisans programlarının 3. Ve 4. Sınıfta olan; lisansüstü programlarında da eğitimine devam eden adaylarımızın başvurularını kabul edebiliyoruz. Ders programını ayarlayarak haftanın en az 2-3 günü bizimle olmasını bekliyoruz.

Genç Yetenek için ise: 2023 yılında, 2024 Ocak ayında mezun olmuş veya 2024 Haziran ayında mezun olacak; lisansüstü programlarının son senesinde olan adaylarımızın başvurularını kabul edebiliyoruz. Program sonunda performansa ve uygunluğa göre iş başı yapabilecek durumda olması önemli.

Adaylardan genel beklentileri ise; iyi derecede İngilizce bilmeleri, zorlukları sevmeleri ve çözüm odaklı olmalarıdır.

*Süreç ile ilgilenen öğrencilerimizin başvurularını 11 Mart 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

Başvuru Linki: (Şu anda sadece genç yetenek ilanı aktiftir*, Mart sonunda staj ilanı da yayında olacaktır)